کیانا جونکیانا جون، تا این لحظه: 14 سال و 6 ماه و 13 روز سن داره
مهراد كوچولومهراد كوچولو، تا این لحظه: 2 سال و 5 ماه و 23 روز سن داره

💚💛💜❤💙کیانا پرنسس مامان💛💜❤💙

💚💛شب چهارشنبتون خوش💚💛

توصیه های ضروری برای نگه داری از کودکان

1399/5/25 16:22
نویسنده : مامان فرزانه
474 بازدید
اشتراک گذاری

۱)نام کودکان را بر روی وسایل شخصی آنها ننویسید!

امنیت کودکان

هرگز نام کودک خود را بر روی وسایل متعلق به کودکتان ننویسید؛ نام کودکتان را بر روی کیف او متصل نکنید ، نام فرزندتان را روی ظرف ناهار او ننویسید. وسایل فرزند شما نباید حاوی اطلاعاتی محرمانه درباره فرزند شما باشند. زمانی که شما نام فرزند خود را بر روی وسایل متعلق به او می نویسید ، یک شخص غریبه به راحتی با صدا کردن نام کودکتان می تواند اعتماد او را جلب نماید و این ممکن است منجر به رخ دادن اتفاقات خطرناکی برای فرزند شما شود.

ایده بهتر ، این است که شما ، شماره تلفن خود را بر روی وسایل متعلق به فرزندتان بنویسید و بخواهید در زمان گم شدن آن وسیله با شما تماس گرفته شود.

۲) از خودرو های مزاحم در جهت خلاف آنها فرار کنید!

امنیت کودکان

ما همواره به کودکان می آموزیم که نباید به ماشین افراد غریبه سوار شوند. اما باید یک قانون مهم دیگر هم وجود دارد که باید به فرزندان خود بیاموزید : اگر یک خودرو ، نزدیک به شما حرکت می کرد و احساس کردید شما را تعقیب می کند ویا افراد ناشناس داخل خودرو سعی در جلب توجه شما داشتند باید به سرعت در خلاف جهت خودرو شروع به حرکت کنید. با این کار می توانید زمان بیشتر برای تماس و درخواست کمک داشته باشید.

۵) از یک وسیله دارای دکمه SOS استفاده کنید!

امنیت کودکان

وسیله های متنوعی در شکل های ساعت ، جا سوئیچی هستند که دارای دکمه SOS می باشند و فرزند شما می تواند با فشردن آن دکمه در شرایط اضطراری شما  و یا حتی پلیس را با خبر سازد.

۶)فریاد بزنید که ” من این را نمی شناسم!”

ردیاب کودک

به فرزند خود بیاموزید رفتار هایی مانند: لگد زدن ، پاره کردن لباس و تلاش برای جلب توجه دیگران در زمانی که گرفتار یک غریبه شده اند بسیار درست است. همچنین به آنها بیاموزید در چنین شرایطی باید با صدای بلند فریاد بزنند که : ” من این را نمی شناسم این می خواهد مرا بدزدد!”.

۷)در هنگام صحبت فاصله را حفظ نمایید!

ردیاب کودک - امنیت کودکان

فرزند شما باید بداند که او مجبور نیست با غریبه ها صحبت کند ، بنابراین اگر مشاهده کردید که گفتگوی فرزندتان با یک شخص غریبه بیش از ۵تا۷ ثانیه طول کشید باید محل خود را ترک و نزد کودک خود بروید. باید به کودکان بیاموزید در هنگام گفتگو با یک شخص باید فاصله را از وی حفظ کند ، این فاصله باید بین ۱/۵ متر تا ۲ متر باشد. اگر یک غریبه تلاش می کند که به کودک شما نزدیک شود ، باید کودک شما با عقب رفتن این فاصله را حفظ کند. در منزل  با کودک خود این مورد را تمرین کنید و به او بیاموزید که چه مقدار فاصله ۱/۵ متر به نظر می رسد.

۸) اجتناب از سوار شدن بر آسانسور با غریبه ها!

امنیت کودکان - ردیاب کودک

به کودک خود بیاموزید که در زمان صبر کردن برای آسانسور به دیوار تکیه دهد ، این گونه می تواند رفتار های ، کسانی که نزدیک ان محل هستند را زیر نظر بگیرد. باید همواره به کودک خود بیاموزید تا با افراد غریبه وارد آسانسور نشود ، بهترین کار این است که وانمود کند چیزی را جا گذاشته است و از آسانسور خارج شود. زمانی که کودک شما در آسانسور قرار دارد و شخصی غریبه به آسانسور وارد شدن ، کودک باید خیلی مودبانه بگوید که ” والدینم به من گفته اند که باید افراد آشنا و یا همسایگان را همراه خود سوار کنم!.” و از آن شخص بخواهد که از آسانسور خارج شود. به کودکتان بیاموزید زمانی که شخصی غریبه به زور می خواهد داخل آسانسور سوار شود ، کودک باید با صدای بلند فریاد بزند و در صورت نیاز از ضربه زدن تا رسیدن شخصی برای کمک استفاده نماید.

۹)به غریبه ها اجازه ندهید بدانند که والدین شما خانه نیستند!

امنیت کودکان - ردیاب کودک

به کودک خود بیاموزید ، زمانی که شخصی زنگ در را به صدا در می آورد ، به هیچ وجه نمی تواند داخل خانه را ببیند که چه خبر است و چه کسی در خانه است. زمانی که شخص غریبه ای سوال کرد : ” چه کسی در خانه است؟” کودکتان به هیچ وجه نباید پاسخ دهد ، حتی اگر آن شخص ادعا کند که دوست والدین کودک است و یا مامور شهرداری است. زمانی که شخصی به زور سعی در باز کردن درب خانه داشت ، کودک باید در مرحله اول با والدین و همسایگان تماس بگیرد.

۱۰)اجتناب از ملاقات  دوستان آنلاین به صورت حضوری!

امنیت کودکان - ردیاب کودک

به کودک خود بیاموزید که امروزه مجرمان در فضای اینترنت به وفور یافت می شوند. به طور مثال باید به کودک خود بگویید : “زمانی که شخصی در اینترنت ادعا کرد مهدی ۱۰ ساله همسایه تو است الزاما” ۱۰ سال ندارد و می تواند شخص دیگری باشد و قصد آسیب زدن به او را داشته باشد. باید به فرزند خود بگویید که شماره تلفن ، آدرس و حتی نام خود را به افراد غریبه و حتی کودکان نگوید. کودک شما باید بداند که به هیچ وجه نباید عکس های خود را به صورت آنلاین به شخص دیگری ارسال نماید و هرگز نباید دعوت شخصی را در اینترنت برای ملاقات حضوری قبول کند.

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (0)